ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μιχαλόπουλος Παναγιώτης γεννημένος το 1924 απεβίωσε το 1992

mixalopoulos-panagiotis
Ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 24/3/1924 στο Λυκότραφο Μεσσηνίας.
Μπήκε στην δισκογραφία το 1951. Συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες της εποχής, Μητσάκης ,Παπαιωάννου κ.α.. Εγκαταστάθηκε στον Πειραιά (Νίκαια) το 1958.
Πέθανε στις 28/8/1992 στην Αθήνα


Ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος είχε δύο γιούς τραγουδιστές, τον Σταύρο και τον Μάκη Μιχαλόπουλο, με τους οποίους μάλιστα έκανε κι ένα LP το 1974 – το «Στο Φάληρο που Πλένεσαι» [Κυκλάδες LPKG 11]. Δυστυχώς ο Σταύρος έφυγε από τη ζωή την επόμενη χρονιά περίπου 30 ετών
Πολύ μεγάλες επιτυχίες του "Βαδίζω και παραμιλώ Μες της πόλης το χαμάμ Ο διαβολάκος 






Δισκογραφία

Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1976 - Η πηγή του Ρεμπέτικου
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1976 - Τα Σαϊνια
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1977 - Γλυκοχαράζει ο Αυγερινός
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1977 - Λαϊκοί καημοί
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1977 - Το 13 το κελί
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1977 - Ο Χρυσός Δίσκος
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1984 - Τα Χασάπικα
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1984 - Μου τα φάγανε οι γυναίκες
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1984 - Ρεμπέτικα Τραγούδια (Πράσινο)
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1985 - Ρεμπέτικα τραγούδια (Κόκκινο)
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1986 - Ρεμπέτικα τραγούδια (Γκρίζο)
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1987 - Τα Καινούρια του Μιχαλόπουλου
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1989 - Καινούρια & Καλαματιανά
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1992 - Όταν καπνίζει ο λουλάς
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1992 - Τα Σουξέ
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1993 - Έφυγε
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1995 - Έβαλε ο Διαβολάκος την ουρά του πάλι
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1995 - Ο Διαβολάκος (24 Μεγάλες Επιτυχίες)
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1997 - Δεν ξανακάνω φυλακή
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης - 1997 - Τα Καλαματιανά
Μιχαλοπουλος Παναγιωτης - 1992 - τα Ρεμπετικα του Μιχαλοπουλου minos 
Μιχαλόπουλος Παναγιώτης γεννημένος το 1924 απεβίωσε το 1992
4/ 5 stars - "Μιχαλόπουλος Παναγιώτης γεννημένος το 1924 απεβίωσε το 1992" Ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 24/3/1924 στο Λυκότραφο Μεσσηνίας. Μπήκε στην δισκογραφία το 1951 . Συνεργάστηκε με όλους...
loading...
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero nea

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε